Бившата ТВ журналистка и дъщеря на един от най-скандалните дипломати

...
Бившата ТВ журналистка и дъщеря на един от най-скандалните дипломати
Коментари Харесай

Огнен ад с жената-сензор Мая Попова: Горяла е в съня си, бижутата ѝ били залепени за кожата СНИМКИ

Бившата ТВ журналистка и щерка на един от най-скандалните дипломати в историята на България, изявяваща се в последните две десетилетия с екстрасензорните си качества да предсказва трусове – Мая Попова, е била изнесена тази нощ горяща от втория етаж на морската си къща в Созопол, написа "Флагман ".

Драмата се е разиграла към 22:30 часа, на ул. „ Н. Вапцаров” №10 – в един от атрактивните парцели – така наречен „ Палазова къща” в остарялата част.

на площадката пред къщата се вижда към момента обгореният матрак, върху който евентуално е лежала Мая. Вижда се и стол от горящата й стая на втория етаж, по който има косми и остатъци от облекла.

По информация на Флагман.бг дъщерята на Мая също е била в къщата, само че не тя е подала сигнал за пожара. Влюбена двойка – момиче и момче, е била на сантиментална разходка в този миг, в който от отворения прозорец почнали да се носят кълба от пушек и въздухът мощно замирисал на обгорено. Именно те били първите, които закрещели: „ Пожар! Пожар!”.

Горящата в стаята си жена е била изкарана с носилка. Загадка е от кое място е тръгнал огънят, защото нощес по това време температурата в Созопол бе към 23 градуса. Не са били включвани електрически уреди.

Видно от обгарянията по матрака Мая Попова е била легнала. Горяла е в съня си.

Палазовата къща се намира на не повече от 100 м от централния плаж, а изгледът от терасата и прозореца на стаята на Мая Попова са фантастични. Собственик на парцела е известният созополчанин Никола Палазов, който я продава на Попова преди 2 години. Параклисът в ляво от къщата е издигнат също от фамилия Палазови, известна в цялостен Созопол.

Хора, които са взели участие нощес в избавителната акция на ул. „ Н. Вапцаров” №10 в Стария град на Созопол настояват, че картината е била ужасяваща.

„ Не знам коя беше дамата, само че се постановяваше да се отстранят от нея бижутата й - гердани, обеци, голям брой гривни и пръстени. Разтапящият се метал бе залепнал за кожата ѝ. Не мога да преценява какво е степента на изгаряния по тялото ѝ, само че считат, че положението и беше повече от трагично”, сподели един от очевидците.

Той съобщи, че от самото начало дъщерята, чието име в Созопол никой не знае, е била там, само че не е реагирала.

Странността на държанието, съгласно някой се обяснявало с шока, в който е изпаднала. От кметството споделиха, че не разполагат сега с точната възраст на Мая Попова, само че тя била някъде към 63-65-годишна.

Живеели непрекъснато в къщата, само че не е известно да са работели нещо. Обстановката вътре била на границата на мизерията, живеели с обзавеждането, което заварили от някогашния притежател, купували са единствено артикули от първа нужда и завивки. Наоколо съседите не знаят името на дъщерята, споделят, че било нещо като „ Джара”.


Все още на мястото е останал пожарогасител от автомобил на момче, което е пробвало да гаси огъня на хвърления през прозореца матрак


По обгорелия стол от стаята на Попова има остатъци от нейни облекла и даже шивашки метър

От втория етаж на "Палазовата къща " се открива ето този баснословен аспект

Параклисът „ Свети Константин и Елена” е издигнат от сем. Палазови, до момента в който към момента парцелът е бил техен, в този момент те живеели в Равадиново


От този прозорец е излизал дима, вътре не е имало включен ел. апарат

Предимно майката контактувала със съседите, била общителна и се държала възпитано. Според една от версиите причина за зародилия пожар са били запалените няколко свещи към лежащата в леглото си Мая Попова. По данни непотвърдена информация щерка й е на 38 години.


Останка от украшение на горящата някогашна тв публицист и екстрасенс Мая Попова пред стълбите на къщата

Попова напусна общественото пространство преди 3 години дефинитивно, защото не можа да понесе рецензиите в медиите за това, че не е улучвала точната прогноза за идно земетресение. Дарбата й да планува земни земетресения на друга географска широчина, се развила ненадейно, откакто през 1997 г, малко откакто е била отстранена от Българска национална телевизия, в миг, в който личната й графа „ Неудобни въпроси” е стигнала един от най-високите рейтинги.


Мая хранела гларуси, хвърляйки им храната от прозореца на стаята си, което, съгласно съседи било недопустимо в тясната уличка

Самата тя счита, че е била уволнена от генералния шеф Хачо Бояджиев, защото моралната бездна сред двамата била непреодолима. Усамотението й през последните години се дължи главно на обвиняванията, че е шарлатанка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР