Бившата телевизионна звезда Миа Сантова се е преместила да живее

...
Бившата телевизионна звезда Миа Сантова се е преместила да живее
Коментари Харесай

Миа Сантова емигрира във Виена

Бившата телевизионна звезда Миа Сантова се е преместила да живее във Виена. От няколко месеца фамозната водеща на новините от Нова тв и ТВ 7 населява австрийската столица със фамилията си. Тя живее в необятен апартамент в идеалния център.

На 2 ноември вечерта, когато Виена бе окървавена от терористична офанзива в центъра, Миа, брачният партньор й Светослав и 4-годишната им дъщеря Ида били в дома си, покрай Операта. На идващия ден след атентата, в който починаха 4 души, а 20 бяха ранени, Сантова описа за ужаса във Виена по Нова телевизия. Българите там, по съвет на външно министерство, били посъветвани да заобикалят центъра и да останат по домовете си до вечерта на идващия ден. Атаката от понеделник напомняла тази на коледния базар в Германия през 2016 година

„ В Австрия бяха привикнали на спорадични офанзиви с мачете или ножове. Но когато някой открие огън, това отваря дълбока рана в сигурността на хората ”, разяснява журналистката. По думите й има разнообразни фактори, с цел да се стигне до това нахлуване. Сред тях е това, че доста хора от Австрия непринудено са се върнали по родните си страни, с цел да вземат присъединяване в джихад, след това обаче прибрали в Австрия. Освен това в страната имало джихадисти с тесни връзки в Босна. Търговията с незаконно оръжие била много развита. „ Има доста декоративни оръжия, т.е. деактивирани автомати „ Калашников ”. Всеки с малко повече умения бързо може да ги оправи ”, изясни 46-годишната Миа.
Макар че у нас журналистката наследи парцели за милиони, след премеждията, които претърпя у нас през последните години, Сантова избрала да отглежда детето си във Виена. Животът на някогашната тв звезда й сервира доста тествания –пребори рак на щитовидната жлеза, преди да роди Ида тя претърпя импровизиран аборт в края на шестия месец от бременността, а преди 3 години тежка болест погуби майка й Камелия, която бе една от първите стюардеси у нас.

„ Знам по какъв начин наподобява пъкъла. Татко умря, разболях се от рак и направих аборт ”, призна преди 5 години Миа. След интервенция от 2 злокачествени формирания в гърлото, тя пребори заболяването, само че доживот ще е на хормонозаместителна терапия. Неотдавна дружно със брачна половинка си решили да се реалокират в уредената австрийска столица, с цел да дадат по-добър късмет на щерка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР