Бившата телевизионерка Супер Бианка призна, че е преживяла операция за

...
Бившата телевизионерка Супер Бианка призна, че е преживяла операция за
Коментари Харесай

Супер Бианка: Отрязах си двете гърди заради рака

Бившата телевизионерка Супер Бианка призна, че е претърпяла интервенция за премахване на двете гърди поради рака, който бори повече от година, чу Hotnews.bg. В първото си телевизионно изявление за последните 7 години тя изясни, че е претърпяла една химиотерапия, след това интервенцията на бюста, а в този момент още веднъж претърпява химиотерапия, която обаче е поддържаща.



Биляна Илич, както е същинското й име, особено благодари на лекарите в Съединените щати, които се грижат безрезервно за нея. „ Вярата в Бог, фамилията ми и приятелите ми помогнаха в борбата с рака”, показа тя. Бианка единствено посочи, че има брачен партньор в Америка, само че отхвърли да отговори на въпроси за него. Новината за рака й пристигнала ненадейно и тя даже обяснила на лекарката, че има единствено 10 минути за биопсията, стана ясно още от изявлението й.

Телевизионерката се появи съвсем без коса само че изясни, че в България се усеща много обезпокоена от погледите на хората, които я наблюдават поради необичайния й външен тип. Наскоро пък масажистка в хотел във Велинград отказала да я пипне, откакто схванала, че е болна от рак
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР