Бившата танцьорка Невен Павлова, която през 2013 година участва в

...
Бившата танцьорка Невен Павлова, която през 2013 година участва в
Коментари Харесай

Невен Павлова от реалити шоуто с Пацо стана модел! Прави си и скандални фотосесии

Бившата танцьорка Невен Павлова, която през 2013 година взе участие в предаването „ Укротяването на опърничавия “, проведено от Венета Райкова за Панайот Кючуков (Пацо), към днешна дата е модел, научи HotArena от сигнал на четец.

Колоритният Пацо трябваше да избере една от всички кандидатки за своя жена, само че Невен не стана победителка, което може би е по-добре.

В писмото до Горещата сцена постъпиха следните изяснения за лайфстайла на брюнетката. Към сегашния миг тя била същинска хала и огромна почитателка на нощния живот. Не серпантина да разгласява провокативни фотоси и да радва мъжките очи. Ние не видяхме измежду изпратените от неизвестен консуматор да има в действителност " скандални ", само че от нас да мине.

Самата тя се определяла като безгрижник, поради бохемския метод на живот, който води. Изявявала се и като модел, а през свободното си време обичала да пътува, спортува и да се грижи за фигурата си.

" Не обича да бъде водена за носа и бързо отсвирва мъжете, които са дръзнали да опитат да я командват. Приятелките и я дефинират като огромна купонджийка и центъра на вниманието в компанията " , написа още в сигнала, боготворящ Невен и който евентуално тя сама си е написала и изпратила до нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР