Бившата световна номер 1 в женския тенис Симона Халеп изрази

...
Бившата световна номер 1 в женския тенис Симона Халеп изрази
Коментари Харесай

Симона Халеп: Тъжно е без тенис

Бившата международна номер 1 в женския тенис Симона Халеп изрази своето голямо отчаяние от протичащото се по целия свят. Тя съобщи, че животът и към този момент е изцяло друг и е доста мъчно да се приспособиш към новите условия.

Румънката акцентира, че тенисът доста и липсва и изрази вяра, обстановката с ковид в международен мащаб да бъде решена по-скоро.

„ Преди да спрат всичко, бях доста добре готова. Да, признавам, че нямаше да играя в Индиън Уелс поради травма, само че чаках с неспокойствие идващите шампионати. Когато чух, че приключват тенис сезона най-малко към този момент се почувствах доста зле и това несъмнено ми се отрази ", стартира тя.

"Все още съм тъжна, липсва ми тура, липсват ми останалите играчи, с които се виждаме всяка седмица по шампионати. Вече животът ми тотално се промени, нещо, с което въобще не съм привикнала. От февруари си заставам у дома и не мога да върша нищо, единственото положително е, че дремя до късно, а аз доста обичам това. Не намотавам тревога закусвам късно и пробвам просто да продължа животта си, колкото и мъчно да е за всички нас сега “, приключи румънката.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР