Бившата солистка на оркестър Канарите Владислава Христозова ще пее в

...
Бившата солистка на оркестър Канарите Владислава Христозова ще пее в
Коментари Харесай

Бивша солистка на Канарите пее за Боян

Бившата солистка на оркестър " Канарите " Владислава Христозова ще пее в благотворителният концерт тази неделя в СОУ " Патриарх Евтимий " в помощ на Боян Бонев. Изпълнителката ще показа авторската ария " Деца оказват помощ на деца ". Аранжиментът на песента е дело на брат й Тихомир Христозов, който написа музика за Боливуд.

Школи и танцови обединения ще се включат още в концерта. Входът ще свободен, само че ще има дарителски кутии, в които всеки, който желае може да внесе своята милостиня, с цел да помогне на Боян. Сред участниците са Георги Грозев, победител в категория “Изкуство ” на седмите годишни награди за надарени деца на Фондация “Енчо Кирязов ", тромпетно трио “GMG ”, с живописен началник Пенчо Пенчев, дует Two A - Александра Момчилова вокал и Александър Дизо - китара, деца от VI В клас, танцова групировка " Деница " с началник Любомира Барбова, групировка за достоверен фолклор " Куклици " към ОДК Пловдив с началник Виолета Щерева, школа за национални танци с началник Лидия Димитрова и школа " Stars Dance Center " с началник Надя Стойкова и танцово студио " Магнифик ".

Няколко огромни компании към този момент се включиха в идеята с финансови средства. Организаторката Влада Парфенова кани всички положителни хора с огромни сърца да заповядат на 14 октомври в 12 часа в СОУ " Партиарх Евтимий ".

Нека всички дружно да помогнем на Боян Бонев в битката с левкемията!

Банкова сметка за събиране на средства

Боян Иванов Бонев
Банка ДСК-ЕАД
EURO
IBAN BG61STSA93000025577504
BIC STSABGSF
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР