Бившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35

...
Бившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35
Коментари Харесай

Снахата на Тодор Живков милионерка в САЩ

Бившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35 години живее в Съединени американски щати, тъне в разкош и благоденствие. Бившата брачна половинка на Владимир Живков е омъжена за богат американец, носи семейството Морган и се движи единствено в елит средите в Калифорния, където има луксозна къща.

От късия си брак със сина на Тато тя има наследник, който носи името на дядо си. Тодор Живков-младши обаче се срамувал от името си и в Съединени американски щати се представял като Тед Влад Живков.

Той е измежду малцината късметлии в целия свят, станали милионери след игра на покер. Тед не се е виждал с татко си от 5-годишен, а двете му деца въобще не подозирали за съществуването на българския си дядо.

За охолния си живот майка му Маруся разчитала и на него, и на брачна половинка си. Но държала да се знае, че работи и по лични креативен планове. Маруся има две висши образования - кинорежисура и история на изкуството.

Работила е с Милош Форман и Среджо Леоне и се познава персонално с Арнолд Шварценегер. След идването си в Съединени американски щати стартира работа в изложба, с цел да се устоя. Завършва курс по актьорско майсторство и стартира да преподава в университета в Южна Калифорния.

Има издадени две книги, в последно време се занимава с късометражни филми и е постоянен посетител на блестящи ВИП празненства. Не се е прибирала от години в България и от медиите научава за съсоянието на някогашния й мъж Владимир.

Докато тя тъне в разкош, той едвам крета с 420 лева пенсия. Напоследък здравето му е съществено влошено, той на практика не излиза от вкъщи си и втората му жена се е трансформирала в негова болногледачка.

Маруся обаче не го съжалява, защото не не помни издевателството от Живкови. С Владимир се срещнали в кафене до британската гимназия и той незабавно взел решение, че ще се ожени за хубавото момиче.

Сватбата им била през 1979, само че 3 години по-късно последвал бракоразвод и тя усетила противоположната страна на медала. През 1984 я отвлекли и държали под ключ един месец, по съмнение, че може да води сина си в чужбина. Отнели и родителските права на закрит развой и тя отпътувала сама да учи кинорежисура в Москва.

Дошла си у нас след 1989 година и по правосъден път си върнала правата върху сина, който не била виждала 5 години, предават от Ретро.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР