Бившата служителка на Белия дом Омароса Маниголт-Нюман разпространи нов аудиозапис,

...
Бившата служителка на Белия дом Омароса Маниголт-Нюман разпространи нов аудиозапис,
Коментари Харесай

Омароса Маниголт-Нюман разкри таен запис с опит да купят мълчанието й

Бившата служителка на Белия дом Омароса Маниголт-Нюман популяризира нов аудиозапис, съдържащ хипотетичен опит за пазаруване на мълчанието й след уволнението й от президентството, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В аудиозаписа, изработен от нея скрито и излъчен по канала Ем Ес Ен Би Си снахата на Доналд Тръмп - Лара, брачна половинка на сина на Тръмп - Ерик Тръмп, се чува да предлага на Омароса работа с месечна заплата 15 000 $. Работата не изисквала нищо друго, с изключение на Омароса да приказва позитивно от името на Тръмп като част от акцията му за преизбиране. В записа Лара Тръмп се чува да загатва за информация на в. " Ню Йорк таймс ", която навеждала на мисълта, че Маниголт Нюман имала вътрешни сведения, които можело да навредят на Тръмп.

Тайният аудиозапис е един от няколкото публикувани от Маниголт Нюман тази седмица в поддръжка на изказванията в нейна книга.

Омароса Маниголт-Нюман беше една от участничките в риалити шоуто на Тръмп " Стажантът ". Тя беше една от най-изтъкнатите афро-американски поддръжници на Тръмп по време на акцията му. Омароса бе наета в Белия дом като асистентка. Тя стана шеф по въпросите на връзката в офиса на Белия дом за връзки с обществеността и като такава получаваше по 179 000 $ на година. Твърди се, че тя не се е нравила на доста от колежките си и че най-после бил отстранена от началника на канцеларията на Тръмп Джон Кели поради " обилни въпроси, свързани с честността ". В записи, оповестени от нея, се твърди, че Тръмп не бил наясно с уволнението й през декември предходната година и че Кели я посъветвал да се отдръпна другарски и това нямало да сътвори проблеми в бъдеще, свързани с нейната известност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР