Бившата синоптичка на Нова телевизия и настояща съпруга на експрезидента

...
Бившата синоптичка на Нова телевизия и настояща съпруга на експрезидента
Коментари Харесай

Жената на Плевнелиев: Цедих кърма по летищата на Европа и САЩ

Бившата синоптичка на Нова телевизия и сегашна брачна половинка на експрезидента Росен Плевнелиев, продължава с признанията за персоналния си живот, които провокират повече смях у телевизионната публика, в сравнение с удивление.

По време на вечеря в предаването „ Черешката на тортата “, Банова изуми с потресаваща история за кърмата си, и то в компанията единствено на мъже, защото другата  участничка отсъстваше.

" Пътувахме отвън България. Аз не бях със сина ми, само че не желаех да изгубя кърмата си и трябваше да я изцеждам на всеки 3 часа. Това се случва с електрическа помпа помпа и на австрийското летище в пространствата за бебета нямаше никакъв контакт. Единственият, който открих беше пред дамската тоалетна и брачният партньор ми застана с едно палто да ме прикрива, аз седнах на един куфар. Исках да запазя всяка една капка. На връщане, тръгваме да се прибираме с една голяма хладилна чанта с кърма “, разрива Банова.

Американските управляващи обаче не се трогват от воплите на Банова, че е събирала кърмата за своя наследник и конфискуват хладилната чанта с храната за Йоан Плевнелиев, писа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР