Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято

...
Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято
Коментари Харесай

Деси Банова била асистентка на Астор, влизала в магическа му кутия

Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която предишното лято плени със сините си очи някогашния държавен глава Росен Плевнелиев и към този момент е негова законна брачна половинка, не всеки път е била тв звезда. Преди да стане известна, госпожа Плевнелиева е изкарвала прехраната си в... цирка. 

Деси понатрупала дребен опит и в света на магиите . Бившата тв звезда, която на 1 октомври роди наследник на Плевнелиев, е асистирала на фамозния ни маг Астор. Хубавата Деси подавала на факира магическите атрибути, а коронният й номер бил гръмък трик. Крехката русокоска се пъхала в кутия, която виртуозният маг покривал с алено парче плат и секунди по-късно мистериозно изчезвала. Пътищата с илюзиониста обаче се разделили и се наложило Деси да си търси ново занятие за изява. Някои загатват, че бъдещата синоптичка си е тръгнала поради сластните подмятания, които й отправял фокусника.
„ Деси Банова ми беше асистентка, правихме фокуси. Когато се запознахме, бях с Орфи, имахме зрелище. И в диалог след него двамата се впечатлихме от Деси и й предложихме да ни бъде помощник. За малко беше, доста ми помагаше на сцената, само че не съм я рязал на две. За страдание се разминахме след това, тъй като отидох в чужбина по работа и след това нещата се разсъхнаха. Но не съм лъгал нито нея, нито никого. Аз на сцената единствено заблуждавам, другояче не ”, споделя световноизвестният илюзионист. 

39-годишната някогашна метеороложка е едно от лицата, които са впечатлили мага най-много с излъчването си. Тази година през ноември той считал да я предложения дружно със брачна половинка й Росен Плевнелиев на двойния си празник – 75 години и 55 години на сцената. Спектакълът ще е в Народния спектакъл, написа " Уикенд ".

Световноизвестният магьосник възнамерявал да шашне гостите на рождения си ден с коронния си номер - да се появи на сцената и да смъкна главата си. Астор щял да метне главата си надалеч по сцената, а през това време той щял да се впусне в диалог с асистентите и публиката. 

Деси обаче не се гордеела изключително с този факт от биографията си и прозорливо го е изтрила от CV-то си. Официално кариерата й стартирала през 1996 година Деси била на 23 година Тогава тя станала част от екипа на предаването „ Квартал ” по кабеларката „ 7 дни ”, която банкрутира през 2009 година Когато президентската брачна половинка направила първите си стъпки в телевизионния ефир, имала неблагоразумието да се щракне гола, без да подозира, че някой ден ще се срами от палавия кадър. Случайно или не, фотосът, на който новата жена на президента Плевнелиев театралничи по монокини, се изпари от общественото пространство. На него Банова театралничи ухилена до уши и свенливо е прикрила гърдите си с едната си ръка. С другата държи маркуч, от който струи вода. 

Година по-късно продуцентът Стефан Кунчев я поканил да стане водеща на предаването „ Хензел и Гретел ” по музикалната телевизия ММ. Славата я връхлетяла едвам през 1998-а, когато почнала да оповестява прогнозата за времето по Нова телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР