Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято

...
Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято
Коментари Харесай

Деси Банова била хостеса

Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която предишното лято плени със сините си очи някогашния държавен глава Росен Плевнелиев и към този момент е негова законна брачна половинка, не постоянно е била тв звезда.

Преди да стане известна, госпожа Плевнелиева е изкарвала прехраната си като хостеса в ресторант, написа Уикенд.

Деси обаче не се гордеела изключително с този факт от биографията си и прозорливо го е изтрила от сивито си. 20-годишната тогава русокоска учела Международен туризъм в УНСС, а вечер заработвала в заведение.

Бъдещата президентска брачна половинка отговаряла за настаняването на гостите по масите. Деси постоянно била с съвършен външен тип – прическа, внимателен маникюр, лъснати обувки и постоянно приветлива и усмихната.

Официално кариерата й стартирала през 1996 година Деси била на 23 година Тогава тя станала част от екипа на предаването Квартал по кабеларката 7 дни, която банкрутира през 2009 година Когато президентската брачна половинка направила първите си стъпки в телевизионния ефир, имала неблагоразумието да се щракне гола, без да подозира, че някой ден ще се срами от палавия кадър.

Случайно или не, фотосът, на който новата жена на президента Плевнелиев театралничи по монокини, се изпари от общественото пространство. На него Банова театралничи ухилена до уши и свенливо е прикрила гърдите си с едната си ръка. С другата държи маркуч, от който струи вода.

Година по-късно продуцентът Стефан Кунчев я поканил да стане водеща на предаването Хензел и Гретел по музикалната телевизия ММ. Славата я връхлита едвам през 1998-а, когато стартира да оповестява прогнозата за времето по Нова телевизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР