Бившата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева, е станала фиданка покрай

...
Бившата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева, е станала фиданка покрай
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева се стопи за кръщенето на сина си

Бившата синоптичка Деси Банова, към този момент Плевнелиева , е станала фиданка около грижите за 1-годишния Йоан . Съпругата на експрезидента направи дребна женитба по случай кръщенето на сина си, а приготовленията за огромния ден безусловно я изцедиха, видя „ Галерия “.

„ Отслабнала е до неразбираемост. Изобщо не й проличава, че е раждала, наподобява отлично “, разясниха гостите на кръщенето, което се състоя в изтънчен столичен ресторант. Деси бе заложила на обичаната си дантелена рокля в бяло, а за визията й се бе погрижила персоналната й гримьорка. Заведението бе декорирано с огромен надпис „ Свето кръщене Йоан “, с балони в бяло, синьо и жълто. Гостите – над 50 души, бяха почерпени с изискани блюда и огромна 4-етажна торта.

Освен с съвършена фигура, Деси може да се похвали и с много свежо лъчение. Съпругата на Плевнелиев постоянно посещава обичания си салон за хубост и поставя много грижи за младежкия си тип.

Близки до някогашната синоптичка разкриват, че откогато се родил дребният Йоан, Деси и Плевнелиев са още по-щастливи. Двамата постоянно пътешестват из екзотични дестинации, само че не натрапват екскурзиите си в обществените мрежи. Винаги са придружавани от щерката на Деси Йоана , братчето й и тъщата на експрезидента Лили.

Тези дни Плевнелиева навърши 40 години, само че от поверие не чества рождения си ден. Вместо това, още веднъж посети салона за хубост, където се отдаде на няколко освежителни процедури, а вечерта прекара дружно с майка си и брачна половинка си в тиха фамилна конюнктура. По нейно гледище не е получила подарък от нито един от своите близки, в това число и Росен Плевнелиев .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР