Бившата шефка на Световната банка Карън Хюдс е наистина изумителна

...
Бившата шефка на Световната банка Карън Хюдс е наистина изумителна
Коментари Харесай

Бум! Шефка В Световната Банка Срина Света! Падна Й Пердето И Разкри Страшната Тайна, За Това Убиват! Видео И Снимки, Мозъкът Ни Спря!

Бившата шефка на Световната банка Карън Хюдс е в действителност изумителна персона.

Тя е приключила право в влиятелния университет Йейл и стопанска система в Амстердамския университет.

Работи в Световната банка от 1986 година и доближава до върха на йерархията, само че през 2007 изненадващо напуща позицията си и стартира да прави шокиращи разкрития за света, в който живеем.

Карън разкрива изумителни секрети! Тя твърди, че убийството на Кенеди е поради неналичието на поръчителство на американската валута със злато – нещо, против което той се е противопоставил. Алармирала е за дословното завладяване на втората най-голяма банка във Филипините от сенчеста организация, както и за тайната „ валутна война “, която се вихри в нашия свят.

Последното й разобличаване обаче надминава всичко, което сме чули до през днешния ден!

Карън Хюдс твърди, че банковата и финансова система, както и религията /двата най-могъщи центъра на власт в нашия свят/ не се управляват от индивиди! Те са под контрола на същества от различен биологичен тип.

Хюдс твърди, че религиозната организация на Йезуитите е оперативният „ шеф “ на двата стълба на обществото ни /не инцидентно Папа Франциск е техен член/, само че те не са същинските господари.

Зад тях стоят представители на тип, която се назовава „ хоминиди “. Те не могат да бъдат наречени извънземни, тъй като населяват земята преди индивидите. Техните характерности са, че имат издължени черепи, извънредно умни са, само че не са изобретателни. Описва ги, като „ математически насочени “.



Има явни доказателства, че някои от могъщите фараони на Древен Египет са имали издължени черепи. Такива са открити в съвсем всички елементи на света.

Според Хюдс така наречен хоминиди могат да основават потомство с човешки дами, само че това потомство е стерилно!

Според уважаваната банкерка тъкмо те са кукловодите, които дърпат конците в нашия свят и имат директен надзор върху държавни управления, страни и човешки ориси.

Звучи налудничаво, само че не би трябвало да се не помни, че информацията идва от една от най-уважаваните и високопоставени финансисти на планетата./BRADVA.BG

ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ, КОЙ КОНТРОЛИРА НАШИЯ СВЯТ!? ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ!
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР