Бившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова,

...
Бившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова,
Коментари Харесай

Искра Фидосова стана кръчмарка

Бившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова, е нагазила в ресторантьорския бизнес, доверяват нейни съграждани от Монтана. Ексдепутатката открила безспорен монопол над кръчмите в северозападния град, а преди броени дни отворила и второто си заведение.

Монтанската юристка продължава да живее със фамилията си в първокласен столичен квартал, само че това не ѝ пречело да командва от разстояние многолюдния си личен състав, оповестява " Ретро ". През лятото обаче ѝ се наложило да дирижира персонално строителните и интериорни действия към откриването на новата ѝ пицария с детски ъгъл, която бързо се трансформирала в най-посещаваното място в Монтана и оборотът бил повече от приемлив за шефката Фидосова. Другият ѝ ресторант обаче тръгнал да запада и някогашната депутатка измислила бизнес проект, с който да го съживи. Така от няколко месеца отправяла персонални предложения към най-големите сръбски турбо-фолк звезди, които били почетни посетители на нейната механа, както и някои български чалга обединения, като циганския оркестър " Кристали “.

В заведението ѝ да пеят се изредили митове като Весна Змиянац, Миле Китич и Неда Украден – все обичани гласове на Искра и брачна половинка ѝ Томислав Живкович, който е известна някогашна сръбска футболна звезда. Фидосова наложително участвала на концертните им стратегии и дружно с мъжа си и сина си Франсоа шумно ръкопляскали на златните им шлагери. В слуховете, че тогавашното първо острие на ГЕРБ и сърбинът са се разделили, нямало нищо правилно. Двамата продължавали да водят естествен фамилен живот, само че постоянно се разделяли за дълго, тъй като Томислав държал да следи бизнеса в Монтана от близко, а Искра практикувала като правист най-вече в столицата. За сметка на това пък наваксвали с пътувания до екзотични дестинации, от които до неотдавна Живкович обичаше да пуска фотоси в обществените мрежи.

Любител на скъпарските воаяжи е и синът на Фидосова, който пък преди повече от година ѝ завел снаха. Франсоа и гаджето му имали съществени планове един към различен, само че за момента не правели проекти за женитба, тъй като родителите им считали, че им е прекомерно рано, а и Искра никак не била подготвена да стане баба.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР