Бившата шефка на митниците Петя Банкова и Стефан Димитров остават

...
Бившата шефка на митниците Петя Банкова и Стефан Димитров остават
Коментари Харесай

Банкова и Димитров остават в ареста, реши съдът

Бившата шефка на митниците Петя Банкова и Стефан Димитров остават за непрекъснато в ареста. Това реши преди броени минути състав на Софийския апелативен съд.
 
Заедно с тях упрекнати за проведена незаконна група са бащата на Стефан Димитров - Марин Димитров. Той обаче е отвън решетките поради влошено здравословно положение. Четвъртият обвинен е Никола Николов-Паскал, който е в неопределеност. 
 
Банкова и Стефан Димитров се оплакали от внезапно свалени килограми, мощно главоболие, повръщане и замаяност. Въпреки болежките съдийският състав с ръководител Веселин Пенгезов счете, че те ще останат в ареста с мярка " задържане под стража ".
 
По думите на Ивайло Найденов, бранител на Димитров, клиентът му е свалил 7 кг, откогато е в ареста. Той се оплаквал от непрестанно главоболие и самозабравяне.
 
Адвокатката на Банкова пък уточни, че нейната клиентка страда от прекомерно ниско кръвно налягане. Адвокат Аделина Натина изиска Банкова да бъде изведена, с цел да се лекува у дома, само че молбата ѝ не бе почетена от съда.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР