Бившата шампионка в категория сламка Джесика Андраде направи силен дебют

...
Бившата шампионка в категория сламка Джесика Андраде направи силен дебют
Коментари Харесай

Джесика Андраде нокаутира Чокагян още в първия рунд

Бившата шампионка в категория сламка Джесика Андраде направи мощен дебют в категория муха. Опасната бразилка се изправи против Кейтлин Чокагян в подглавната борба на UFC Fight Night 180, което се организира в Абу Даби.
View this post on Instagram

A post shared by (@thebestufcclips) on Oct 17, 2020 at 5:57pm PDT

В началото двете започнаха да разменят ритници. Малко по-късно влязоха в клинч за малко, а по-късно още веднъж заложиха на ритници. Нов клинч, където Чокагян вкарва удари с колене. Андраде вкарва удари и ритници, а по-късно придвижва борбата на земя.

UFC on ESPN+ 38 results: Jessica Andrade makes history with TKO of Katlyn Chookagian
— MMA Junkie (@MMAjunkie)
Кейтлин се изправя и вкарва коляно и лакът. Андраде вкарва мощно кроше в черния дроб на Чокагян, която стартира да стене от болежка и потегля обратно. Бразилката вижда това и се хвърля в гневна офанзива. Нов тежък удар в тялото от Андраде и Чокагян е на земята.

Джесика я засипва с удари и рефера стопира багра в края на първия рунд. С тази победа Андраде прекъсва серия от 2 следващи загуби и се прицели в борба с Валентина Шевченко. Джесика става първата състезателка в историята на UFC, която печели борби в 3 разнообразни категории. Чокагян от своя страна още веднъж се връща към загубите и губи 2 от последните си 3 борби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР