Бившата шампионка по кеч шоуто „Разбиване“ – Кармела, беше обявена

...
Бившата шампионка по кеч шоуто „Разбиване“ – Кармела, беше обявена
Коментари Харесай

Кармела е най-секси кечистка

Бившата шампионка по кеч шоуто „ Разбиване “ – Кармела, беше оповестена за най-секси кечистка от почитателите. Дългокраката кокона е известна със своите палави излизания и предизвикателни облизвания. Дълго време тя беше подценявана от останалите девойки, само че през последната година се потвърди в доста тежки борби, писа „ България Днес “.

31-годишната Леа ван Дейл, както е същинското име на хубавицата, е професионална танцьорка и модел. Тя имаше бурна връзка със своя сътрудник Големия Кас. През предходната година двамата се разделиха със скандал. Кармела, наричана от почитателите Принцесата, заряза кечиста, на който битият шут въобще не му хареса.

Той потърси сметка на палавата кокона и даже прибегна до принуждение. В резултат на това Големия Кас беше уволнен от федерацията. Бащата на Кармела – Пол ван Дейл, е някогашен кечист. Той бил доста срещу някогашната мажоретка да се захваща с тежкия спорт, само че в последна сметка Принцесата почнала скрито да тренира и към този момент от няколко години е в международната федерация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР