Бившата сътрудничка на Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на

...
Бившата сътрудничка на Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на
Коментари Харесай

Окончателно: Бившата сътрудничка на Васил Божков остава в ареста

Бившата сътрудничка на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от Йоана Чолакова остава в ареста.

Мярката ѝ не предстои на обжалване. Това реши Апелативният спецсъд.

Според свидетелски показания, Чолакова е била връзката сред Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и сводниците, както и сред него и иманярите.

Апелативният спецсъд: Антон Божков остава на независимост против гаранция от 1 млн. лева

Самият Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е с повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Обвиненията към Божков набъбнаха! Вече са 11

Хазартният необут се укрива в Обединените арабски емирства, като България към този момент изпрати документите за неговата есктрадиция. Преди седмица съдът дефинира мярка задържане под стража за 72 часа на Божков и съратника му - Георги Попов, в случай че двамата бъдат върнати на българска територия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР