Бившата сътрудничка на Васил Божков Йоана Чолакова остава в ареста.

...
Бившата сътрудничка на Васил Божков Йоана Чолакова остава в ареста.
Коментари Харесай

Лоша новина за секси секретарката на Васил Божков

Бившата сътрудничка на Васил Божков Йоана Чолакова остава в ареста. Мярката ѝ не предстои на обжалване. Това реши Апелативният спецсъд, съобщи Канал 3.

Според свидетелски показания, Чолакова е била връзката сред Васил Божков и сводниците, както и сред него и иманярите.

Йоана Чолакова (вдясно) - някогашната секретарка на предприемача Васил Божков, Снимка: Булфото
Самият Васил Божков е с повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Сензационна СНИМКА на опандизената секретарка на Божков

Хазартният необут се укрива в Обединените арабски емирства, като България към този момент изпрати документите за неговата есктрадиция. Преди седмица съдът дефинира мярка задържане под стража за 72 часа на Божков и съратника му - Георги Попов, в случай че двамата бъдат върнати на българска територия.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден Апелативният съд пък удостовери мярката на Антон Божков – парична гаранция от 1 милион лв. . Малко по-късно пък стана ясно с какво изобилно благосъстояние разполагат той и брачната половинка му Ива Софиянска-Божкова .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР