Бившата съпруга на Владимир Путин от единствения му брак досега

...
Бившата съпруга на Владимир Путин от единствения му брак досега
Коментари Харесай

Къде се дяна бившата съпруга на Путин

Бившата брачна половинка на Владимир Путин от единствения му брак до момента Людмила Александровна е родена в Шкребнева. Докато към момента са женени представители на западните медии ѝ дадоха прякора " невидима първа дама " поради нежеланието ѝ да поддържа връзка с пресата, предава news-fancy.com.

По незнайни за обществото аргументи двойката се разведе след 30 години взаимно общуване. Авторитетни източници разгласиха информация, че фамилията се е разпаднало още през 2013 година. За да не провокират разнообразни клюки, президентът на Руската федерация и някогашната му брачна половинка споделиха в свое изявление, че са развели по взаимно предпочитание.

Веднага след развода им някои източници започнаха да " подпечатват новината, че Людмила е отишла в манастир или е изчезнала някъде по незнайни аргументи. По-късно обаче стана известно, че някогашната брачна половинка на водача на Русия не води прикрит метод на живот, а в действителност се е омъжила наново.

Новият брачен партньор на Людмила - Артур Очеретной, работи в Центъра за развиване на междуличностните връзки и е негов началник. Оскъдната информация за биографията му демонстрира, че той е с 20 години по-млад от нея. Многократно се отбелязва, че двойката си разрешава да излиза дружно, само че деликатно сортира местата, на които се появява. Преди време фотографи съумяха да ги снимат на интернационалното летище Хийтроу в Лондон.

Тъй като Людмила Путина е много непублична персона, фотографите доста рядко съумяват да създадат фотоси с новия ѝ брачен партньор. Но през януари 2016 година в ръцете на публицисти попаднаха документи, отбелязващи, че Людмила Александровна е сменила името си и е станала Очеретна.

Какво прави Людмила в този момент?

През 2019 година някогашната брачна половинка на президента продължава да пази персоналния си живот надалеч от медийното око. Журналистите обаче са попаднали на данни от Единния държавен указател на поземлените имоти в Русия. Благодарение на тях излиза наяве, че през 2018-а Людмила е купила 8 имота, които се намират в предградията на Москва. В селото, наречено " Парк-Милениум ", е добита земя, чиято обща стойност, съгласно брокери, е от 380 до 432 милиона рубли (около 5 800 000 евро).

Също по този начин тогава се е прокраднала информация, че Людмила Очеретная придобива имоти, с цел да купи по-късно недвижими парцели във Франция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР