Бившата съпруга на сър Род Стюарт - Рейчъл Хънтър, прекарва

...
Бившата съпруга на сър Род Стюарт - Рейчъл Хънтър, прекарва
Коментари Харесай

Рейчъл Хънтър се изолира в индийски храм

Бившата брачна половинка на сър Род Стюарт - Рейчъл Хънтър , прекарва блокирането изолирана от света в Ашрам, Индия.

50-годишният някогашен супермодел - която беше омъжена за Род Стюарт за 16 години сред 1990 и 2006 година - в този момент е йога и прекарва времето си под строга карантина в Ашрам, което е място за упражняване на йога, медитация и други източни духовни практики.

Разкривайки решението си да се скрие надалеч от света, тя написа във Фейсбук: „ Не съм виждала познато лице от месеци, не съм докосвала различен човек от месеци. Това беше време на интензивно самонаблюдение и признавам, че беше доста поучително. Много хора също са минали през това. Моля, не го възприемайте като драма и не съжалявайте ”.
Красивата русокоска има вяра, че Майката природа " ни даде урок " посредством световната здравна рецесия и съобщи, че желае да бъде " по-безкористна към благополучието на другите " в резултат на пандемията.

Тя добави: „ Така че това единствено ми напомни по какъв начин да пребивавам по-съзнателно, отговорно, същински. Да обичам същински през останалата част от живота си. Винаги ще помня отправените в интернет хиляди изказвания: ''Майката природа учи, това е урок ''. Какъв да е новият метод на живот? За мен това е да пребивавам по-съзнателно. Не единствено да пребивавам по-смислено и мислейки за личното си благоденствие, само че и да бъда безкористна. Да живеем и за благополучието на другите!!! ”, написа тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР