Бившата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България. Заминаването

...
Бившата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България. Заминаването
Коментари Харесай

Защо бившата на президента напусна България

Бившата брачна половинка на президента Румен Радев е напуснала България. Заминаването на банкерката Гинка Кесякова отвън България обаче било кратковременно и тя нямала планове трайно да се открива в чужбина. Просто с група приятелки решили да си подарят екскурзия до Съединени американски щати.

Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата компания в чужбина, само че най-много в прилежаща Гърция. Откакто е разведена с Радев, Кесякова споделя ваканциите си с приятелките си от младежките години.

С тях прекарва празниците, върви на отмора и излети в планината. Макар ползата към нея от страна на мъжкия пол да не стихва, към този момент тя не се е показвала обществено с мъж. Известно време беше забелязвана в компанията на неин сътрудник от банката, в която работи.

Иван постоянно я изпращаше до дома ѝ, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват дружно. Кесякова обаче виждала у него само другар. Приоритет на някогашната брачна половинка на президента са децата ѝ. Георги и Дарина - синът и дъщерята на президента, към момента живеят под един покрив с майка си. Тя е решила да поеме на собствен тил всички битови задания, с цел да могат децата ѝ да имат време за юношески забави и учебно заведение.

Тази година Дарина ще е абитуриентка, а балът ѝ ще е мотив Румен и Гинка още веднъж да седнат на една маса. Не се знае обаче дали актуалната му брачна половинка Десислава ще получи покана за фамилния празник, написа Ретро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР