Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов милее за родината, въпреки

...
Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов милее за родината, въпреки
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко Борисов пусна снимка от САЩ и обяви, че напът са първите й...

Бившата брачна половинка на премиера Бойко Борисов милее за родината, макар че от дълги години живее и работи в Америка. Стела Костова, която е почитан доктор в Лос Анджелис, се похвали пред приятелите си в обществените мрежи, че разсадът ѝ тази година е бил успешен и първите домати и чушки към този момент са напът, написа Ретро.

За екологично чистите зеленчуци Стела обособила огромна част от двора си и отделяла всяка свободна минута, с цел да ги обгрижва. Нейните съседи в един от най-прочутите квартали в Ел Ей – „ Ориндж Каунти “, се възхищавали на труда ѝ и намирали гледката за изключително нетипична, защото паралелно до корените с домати и пипер растели палми и разнообразни екзотични цитруси. Често се случвало пък туристите да стопират да снимат къщата ѝ и алеите с растения към нея, защото домът на някогашната жена на премиера приличал на същинска ботаническа градина. Освен зеленчук тя отглеждала всевъзможни модели цветя и дръвчета, които били ситуирани освен на открито, само че и вътре в стаите на къщата ѝ.

Градинарството било нейно занимание от дълго време, а последната ѝ уязвимост били орхидеите. Колекцията ѝ към този момент наброявала 50 типа, като някои от тях били извънредно редки и се срещали на малко места по света. За всеки мотив нейният втори брачен партньор Стефан Абаджиев и околните ѝ ѝ подарявали по една нова и се шегували, че скоро ще би трябвало да се лиши от част от мебелите си, с цел да има задоволително място за цветята.

Домът на доктор Костова несъмнено е впечатляващ, а афинитетът ѝ към интериорния дизайн и декорацията е явен. Стела в никакъв случай не пропущала да купи нова декорация за всеки обичаен американски празник, защото в Щатите постоянно съседите по улица си вършат самобитни състезания със алегорични парични награди за най-атрактивна декорация. Другата огромна нейна уязвимост били двете ѝ кучета – Айра и Бетина, с които скоро щяло да ѝ се наложи да се раздели. Лекарката възнамерявала да се върне у нас за раждането на щерка си Венета, за която самият министър председател призна, че чака второ дете. Според осведомени щастливото събитие ще се случи до месец, само че полът на бебето към момента се пази в загадка и е прочут единствено за радостните баба и дядо и най-близките родственици на Венета и мъжа ѝ Иван.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР