Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената

...
Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената
Коментари Харесай

Бившата на Бойко Борисов: Сърцето ми е разбито!

Бившата брачна половинка на премиера Бойко Борисов и майка на единствената му щерка Венета изрази тъгата си в трагична обява в обществената мрежа Facebook. В обявата лекарката Стела Костова, която от години живее в Лос Анджелис, се възмути от ужасното отношение на хората към животните.

" Сърцето ми е разрушено. Защо хората непрекъснато потвърждават, че болшинството от тях не са положителни. Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин " Петс Март “, с цел да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях... бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни фамилии. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки съчувствие и обич. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, сгънат на стола, спокоен и изплашен, когато видя безпомощно чихуахуа, единствено с три крайници, скачащо край оградата... и всички останали кучета, дребни или огромни, пухкави или не, чакащи хорската благосклонност.

Защо някой от вас не го вземе? Те са живи същества, имат потребност от грижи вечно. А тези, които видях през днешния ден, в действителност са обгрижвани от състрадателни и предани хора. Никога не съм виждала подслон за животни. Това несъмнено е най-тъжното място. И единствено мога да си представям какво е в кланиците и по какъв начин болшинството от вас ядат тези безпомощни същества... Хората не заслужават животните “, написа доктор Костова на британски език.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР