Бившата съпруга на премиера Борисов - д-р Стела Костова, е

...
Бившата съпруга на премиера Борисов - д-р Стела Костова, е
Коментари Харесай

Бившата жена на Борисов в епицентъра на битката срещу коронавируса

Бившата брачна половинка на премиера Борисов - доктор Стела Костова, е в епицентъра на битката с ковид в Калифорния. Болницата, в която тя работи от дълги години - PIH Health, също има огромно инфекциозно поделение, където към този момент се лекуват инфектирани с COVID-19. Там лекар Костова е доктор по вътрешни заболявания и е в центъра на събитията.

Преди няколко дни тя изрази опасенията си в обществената мрежа Facebook, че ориста на американските медици ще бъде като на италианските и сигурно ще има жертви на болестта и от медицинския бранш. Калифорния, където някогашната жена на премиера живее от години, е измежду най-засегнатите от ковид щати.

Преди седмица губернаторът Гавин Нюсъм подреди на всички жители да останат по домовете си, с цел да се спре другояче скоростното разпространяване на вируса. Калифорния разгласи цялостна карантина в опит да понижи темпото, с което се разраства епидемията там, защото е един от регионите, където има най-вече болни и най-вече жертви. Там живеят повече от 40 млн души, а съгласно специалисти се чака половината от популацията да бъде инфектирано, написа Ретро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР