Бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай, си смени името

...
Бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай, си смени името
Коментари Харесай

Бившата жена на Орхан Мурад си смени името

Бившата брачна половинка на Орхан Мурад - Шенай, си смени името в обществените мрежи след развода.

Понастоящем русокоската се показва с българското си име Вероника Кузева. " Гледам, че доста другари се съмняват новият ми профил да не е фалшив. Не е ", написа тя.

Скандалните прояви от фамилията на Орхан Мурад май занапред ще набират скорост, в случай че съдим по това, което им се случва и споделят в обществените мрежи.

Както е известно, неотдавна артистът се разведе с жена си Шенай, а малко по-късно публично разгласи, че има нова жена в живота му. Снимките с нея обиколиха общественото пространство за нула време. Реакцията на някогашната на Мурад не закъсня, а думите ѝ са повече от брутални.
свързани новини13044на 04.10.2021
" Любовта е за двама, само че постоянно се намира някоя ку*ва, която не може да брои ", написа русокоската във " Facebook " профила си, с което сподели, че е вбесена от развоя на събитията, написа " Телеграф ".

" Обичай, ненавижда, падай и ставай! Но поради боклука отпадък не ставай! ", " Вярваш на някого, до момента в който не те съобщи. Приятел си с някого до момента в който не те съобщи. Защитаваш някого, до момента в който не те съобщи. Готов си да направиш всичко за някого, до момента в който не те съобщи. Обичаш някого, до момента в който не те съобщи. Едва когато някой те съобщи, се научаваш да вярваш безусловно единствено и само на себе си ", продължава излиянията си Шенай, а почитателите ѝ напряко се потресоха от директността ѝ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР