Бившата съпруга на най-богатия човек в света Джеф Безоз, Макензи

...
Бившата съпруга на най-богатия човек в света Джеф Безоз, Макензи
Коментари Харесай

К-19 направи бившата на Безос най-богатата жена в САЩ

Бившата брачна половинка на най-богатия човек в света Джеф Безоз, Макензи Безос, се трансформира в най-богата жена в Съединени американски щати, откакто акциите на Amazon набъбнаха с 10% сред 2 и 9 юли, което донесе на своя  основател и изпълнителен шеф Джеф Безос чиста облага от 188,2 милиарда $. И по този начин, той продължава да е най-богатият човек в света, увеличавайки преднината си пред Бил Гейтс.

Вследствие на фрапантното нарастване на акциите на Amazon, бившата брачна половинка на Безос, се трансформира в най-богата жена в Америка, като измести от първата позиция  наследницата на Walmart Алис Уолтън, съобщава Forbes. Когато Джеф и Макензи Безос се разведоха след 26 години фамилен живот, тя  получи чисто положение от 38 милиарда $ и стана една от най-богатите дами в света. Оттогава положението ѝ се удвои поради пандемията, която тотално промени навиците на потребителите и ускори потребността от покупки на артикули онлайн.

Единствената жена на планетата, по-богата от Макензи Безос, е наследницата на L`Oreal Франсоаза Бетенкорт Майерс, богатството, на която се равнява на 64 милиарда $. Според някои анализатори обаче е напълно допустимо скоро Безос да я измести от първата позиция, тъй като акциите на Amazon са с вероятност за трайно нарастване в идващото тримесечие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР