Бившата съпруга на ММА звездата Майк Пери - Даниел Никерсън

...
Бившата съпруга на ММА звездата Майк Пери - Даниел Никерсън
Коментари Харесай

Бивша съпруга на ММА звезда: Изядох повече бой за 6 месеца брак, отколкото през целия си живот

Бившата брачна половинка на ММА звездата Майк Пери - Даниел Никерсън шокира с самопризнания за домакински тормоз в последното си изявление.

Блондинката призна, че по време на брака им (6 месеца) е изяла повече пердах, в сравнение с през целия си живот. Никерсън описа за нощта, в която чашата на търпението ѝ е преляла и е решила, че няма бъдеще с ММА звездата.

" Алкохолът постоянно е влошавал нещата при него. Една вечер през февруари обаче всичко излезе отвън надзор. Бяхме в бар, а той се заяде с двойка, пристигнала да гледа баскетболен мач. Скара се с дамата, а тя изсипа питието си върху него. Той я удари и стана пердах. Охраната ни изгони и се прибрахме вкъщи. Опитах се да го успокоя, а той стартира да ме гони из къщата. Взе стол и го хвърли по мен. Знаех какво ще последва и легнах на пода. Започна да ме удря като боксова круша, а аз крещях. Ребрата ми изпукаха, а той не спираше да ме удря ", описа някогашната обичана на боеца.

Тя добави, че когато той се е изморил, тя е избягала при съседите, обадила се е на майка му, а тя на полицията. Сега двамата са разведени, а Пери беше изпратен от Световната федерация по ММА UFC в клиника за лекуване на алкохолизъм.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР