Бившата съпруга на Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, се изнесе

...
Бившата съпруга на Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, се изнесе
Коментари Харесай

Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

Бившата брачна половинка на Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, се изнесе от къщата, която споделяше със брачна половинка си по време на брака им. Множество камиони са били видяни пред имението на артиста от " Йелоустоун " на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния.

Съдът отреди Кристин да напусне имението им на стойност 145 милиона $ в Калифорния до края на месеца, откакто арбитър удостовери предбрачното съглашение, което двамата подписаха през 2004 година Кристин, която е майка на Кейдън на 16 година, Хейс на 14 година и Грейс на 13 година от Кевин Костнър (68 г.), подаде молба за бракоразвод през май след 18 години брак с претекст " непреодолими разлики ".

Раздялата на двойката ще остане в историята на Холивуд като една от най-скандалните. Преди окончателния бракоразвод Кевин упрекна някогашната си брачна половинка, че го е обрала, като му е взела имуществото " без познание или единодушие ". В документите, подадени на 13 юли, също се твърди, че Кристин е платила на юрист от Лос Анджелис 25 000 $ от сметката на брачна половинка си без негово познание.

Кевин Костнър, чието положение се прави оценка на към 250 млн. $, неведнъж е заявявал, че не желае да даде на Баумгартнер и стотинка повече от парите си, извоювани от присъединяване му в голям брой филми.

Баумгартнер, която е съосновател на компания за чанти, наречена " Cat Bag Couture ", и в миналото е била модел, има благосъстояние, оценено на към 7 млн. $. След развода тя се оплака, че не получава никакви приходи и настоя някогашният ѝ брачен партньор да ѝ дава повече пари, с цел да може да устоя себе си и трите им деца.

Бившата брачна половинка на Костнър се е преместила в дребна сглобяема къщурка, до която са поставени пет големи контейнера с движимостите ѝ. Къщичката се намира на земя, закупена от някогашния ѝ брачен партньор преди години, написа БГНЕС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР