Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува свои снимки,

...
Бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян публикува свои снимки,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян VS Бианка Ченсори: Жените на Кание Уест копират тоалетите си

Бившата брачна половинка на Кание Уест Ким Кардашиян разгласява свои фотоси, коит о доста припомнят новата му брачна половинка Бианка Ченсори.

Ким Кардашиян театралничи топлес и по транспарантен чорапогащник , само че наметна от горната страна обемно кожено палто . Приликите бяха оценени в мненията под обявата. " Бианка, това ти ли си? " , " И по този начин, кой кого коспейства? Объркан съм ", пишат потребителите на Ким.
                 

Приликите сред Ким Кардашиян и Бианка Ченсори се разискват в интернет от дълго време – дамите си наподобяват на външен тип, а Кание Уест също ги облича в същия жанр .

Преди това Бианка Ченсори повтори облика на Ким Кардашиян –  тя излезе в железен бански, който доста наподобява на този, в който Ким театралничи преди няколко години.
                 

Интересно е, че макар сходно съревнование Ким и Бианка имат положителни връзки. Ким няма нищо срещу Бианка да прекарва време с нея и с децата на Кание (въпреки че Бианка се носи с по-разголени дрехи). А неотдавна бяха видяни дружно на празненството на Кание Уест.
                 

Личният живот на Ким не е толкоз добър: неотдавна вътрешни лица оповестиха, че тя се е разделила с новия си другар , американския футболист Одел Бекъм-младши . Двойката по този начин и не се появи дружно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР