Бившата съпруга на футболната легенда Гари Линекер Даниел Бъкс потвърди,

...
Бившата съпруга на футболната легенда Гари Линекер Даниел Бъкс потвърди,
Коментари Харесай

Бившата на Линекер призна за тайна сватба

Бившата брачна половинка на футболната легенда Гари Линекер Даниел Бъкс удостовери, че скрито се е омъжила за дългогодишния си сътрудник Нейт Гринуалд в Съединени американски щати предишното лято.

Моделът и актриса показа серия от фотоси на страницата си в Инстаграм от сватбата с 44-годишния американски юрист по бракоразводни каузи в Нантакет, Масачузетс.

40-годишната брюнетка изглеждаше зашеметяващо в елегантна копринена булчинска рокля, до момента в който позираше дружно с новия си брачен партньор пред огромна флорална декорация.


Споделяйки изображенията със своите почитатели в обществените мрежи, тя написа: " # Връщане към нашата лятна женитба. "





Не е известно дали 58-годишният Линекер, който поддържа близки връзки с някогашната си брачна половинка, е участвал на церемонията.

Бившият британски национал и Даниел Бъкс потвърдиха раздялата си през 2016 година след девет години брак, като след това хубавицата се реалокира в Лос Анджелис, с цел да продължи актьорската кариера.

Връзката на Даниел с Гринуалд, юрист по образованието на Ivy League от CAA, беше доказана малко след преместването й в Съединени американски щати.

Даниел, която към този момент е родител на дъщеря-тийнейджър Ела, на 17 години, от някогашна връзка, разгласи, че чака първото си дете с Гринуалд през февруари 2017 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР