Бившата съпруга на Елтън Джон Рената Блауел го съди за

...
Бившата съпруга на Елтън Джон Рената Блауел го съди за
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Елтън Джон го съди за 3 милиона лири

Бившата брачна половинка на Елтън Джон Рената Блауел го съди за 3 милиона английски лири. Тя твърди, че артистът е нарушил изискванията на развода им, откакто в автобиографията си е засегнал брака им, написа БГНЕС.
Рената Блауел се омъжва за Елтън Джон през 1984 година, само че се развежда с него четири години по-късно. Те приключват брака си със съглашение, което я прави по-богата с сред 5 и 10 милиона паунда. Според „ Сън “, Рената е подала тъжба във Върховния съд, тъй като 73-годишният Елтън е нарушил контракта. В резултат на това психическото й положение се е влошило и това е по този начин, тъй като той загатнал брака им в своята автобиография. Дори се показва, че тя е поискала възбрана за публикуването на трансформиралата се в бестселър книга „ Рокетмен “ през 2019 година
Според правосъдните записи Елтън се съгласил да отстрани някои елементи преди книгата да бъде оповестена предходната година. В една част обаче той показва страдание, че е разрушил сърцето на някогашната си брачна половинка, с която се среща, до момента в който работи над албума " Too Low for Zero " през 1983 година. 
„ Елтън е шокиран и тъжен от постъпката на Рената, изключително откакто той постоянно е казвал единствено хубави думи за нея. Той постоянно е имал доста положителни връзки с нея, почита я и в никакъв случай не е разкривал нищо за техния брак. Певецът се надява тя да разбере смисъла на всичко и да анулира делото ", обявиха близки до него източници.
През 2005 година Елтън заживя с Дейвид Фърниш. Двойката публично се омъжи през 2014 година, откакто еднополовите бракове станаха легални в Англия и Уелс. Семейството има двама сина. Рената пък се реалокира в Германия през 2001 година, а съгласно известията си е купила къща в Лондон с новия си сътрудник, само че към момента не е отсядала в нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР