Бившата съпруга на ексшефа на Столичното следствие Петьо Петров Любена

...
Бившата съпруга на ексшефа на Столичното следствие Петьо Петров Любена
Коментари Харесай

Бившата жена на Петьо Петров-Еврото разпозна почерка му в заплахите срещу Гешев

Бившата брачна половинка на ексшефа на Столичното разследване Петьо Петров Любена Петрова твърди, че е разпознала почерка на някогашния си брачен партньор в писмото-заплаха против основния прокурор Иван Гешев.
Прочетете още
" Изразите в писмото до Иван Гешев са изрази, които Петров употребяваше по пет-шест пъти дневно. Няма вид това писмо да е писано от различен човек ", безапелационна е Любена Петрова в изявление пред " Антикорупционния фонд ".

Ето какво пишеше във въпросното писмо до Гешев:

" Здравей,

както е споделил Мечо Пух " от време на време седнал съм и си мисля, а от време на време единствено си седнал съм ".

Е, днеска седнал съм и си мисля:

Всяка приказка си има край и краят на тази приказка пристигна. Настрои всички против себе си, остана самичък на върха на гола канара. А духа вятър.

Направи невъобразима нелепост с този " гърмеж ".

Обърна се против нас. А това не е донесло на никой нищо положително, още повече, че в никакъв случай не сме ти поискали нищо - даже и лукче.

Но ти споделям: Никой няма желание да подхваща каквото и да е било против теб.

Затова те апелирам: Иди си с мир до 10 часът сутринта в понеделник, с цел да натисна един " Enter ". Животът продължава и ще имаш своята зона на комфорт.

Оставам с положителни усеща към теб и фамилията ти.

А пък някой ден може и ти да почерпиш пура и уиски.

Don`t worry be happy! "

Петрова споделя също по какъв начин някогашният й мъж имал компромати - " списък с доказателства " против магистрати и по какъв начин е помагал за кариерното израстване на прокурори.

 Тя разкрива, че случилото се против основния прокурор Иван Гешев е една от аргументите да реши да приказва в този момент. 

" Последните месеци се случиха доста страшни неща в тази страна и в някои от тях виждам почерка на моя брачен партньор ", разкрива в изявление за Антикорупционния фонд Любена Петрова.  В него тя говори за корупция в правосъдната система.

" Много зависи от случая, сумите - не са били като за кафе и цигари. Но освен пари - жилища, коли, кой от каквото имал потребност. Те все са небогати и все чартърен живеят. Някои минаваха единствено с обещания за кариерно израстване ", споделя Петрова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР