Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер - Мария Шрайвър за първи

...
Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер - Мария Шрайвър за първи
Коментари Харесай

Бившата на Шварценегер: Заточих се в манастир след развода

Бившата брачна половинка на Арнолд Шварценегер - Мария Шрайвър за първи път проговори обществено за раздялата си със звездата с повече от десетилетие отминалост. Племенницата на американския президент Джон Ф. Кенеди потърсила разтуха в манастир, с цел да се възвърне от непрекъснатите изневери на някогашния губернатор на Калифорния.

67-годишната Шрайвър споделя, че дължи извънредно доста на преподобната майка, която ѝ помогнала да отвори очите си и да откри нов смисъл и цел в живота си.  " Никога не съм си разрешавала да демонстрирам пред непознати усеща, да бъда уязвима, слаба, да бъда сложена на колене, само че светът ме принуди. И тогава си помислих: " Добре, Боже, започваме. Ще се възползвам от това и ще науча всичко, което мога, за моята роля и за това, което би трябвало да науча ", споделя тя.

Мария Шрайвър добавя още, че ѝ е писнало от това да живее в сянката на известните мъже и да се усеща " невидима ". " Случвало ми се е да се нервирам на хората, които не ме виждат, когато заставам до Арнолд или когато заставам до чичо ми или някой различен. И най-после разбрах, че ми дават урок, че не става въпрос за това дали ме виждат. Аз виждам ли себе си? Не е значимо дали другите хора ви виждат, а дали вие виждате себе си. И ми лиши доста време, доста дълго време, с цел да проумея тази истина ", изяснява Шрайвър.

Мария и Арнолд бяха женени от 1986 година и се разделиха през 2011 година, само че пред закона бракът им продължи още 10 години по-късно. Процесът по развода се проточи толкоз доста поради несъгласия по какъв начин би трябвало да разпределят общото си имущество и приключи едвам през 2021 година Двамата съумяха да се спогодят и разделиха всичко поравно. Причина за краха в връзките им бе фактът, че журналистката не можа да елементарни на някогашния си брачен партньор изневярата, откакто стана известна връзката на артиста с икономката Милдред Баена, която му ражда наследник. От брака си Мария Швайдер и Арнолд Шварценегер имат четири деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР