Бившата руска тенисистка Анна Курникова стана майка на близнаци. Красивата

...
Бившата руска тенисистка Анна Курникова стана майка на близнаци. Красивата
Коментари Харесай

Ана Курникова роди близнаци от Енрике Иглесиас


Бившата съветска тенисистка Анна Курникова стана майка на близнаци. Красивата рускиня подари с момче и момиче дългогодишния си другар - попизпълнителя Енрике Иглесиас.

Наследниците на звездната двойка са се появили на бял свят в неделя в Маями, а медиите разкриха и техните имена - Николас и Люси. Бременността на Курникова беше защитавана в загадка.

През последната година тя въобще не се появяваше на всемирски събития и доста рядко публикуваше свои фотоси. Последната й снимка е от петък. На нея рускинята се усмихва от лодка в Маями, написа още Спортал.

36-годишната Анна и 42-годишният Енрике са дружно от 16 години. Те започнаха да излизат, откакто надарената тениситка се появи в клипа към песента на Иглесиас “Escape ”.



Курникова се занимаваше професионално с тенис сред 1995 и 2003 година. Рекордното й класиране в международната класация е 8-ото място от ноември 2000 година. Тя завоюва общо 16 трофеи от шампионати на WTA, а през 1999 и 2002 година стана шампионка на Australian Open при двойките, дружно с Мартина Хингис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР