Бившата родна грация Цветелина Стоянова очаква дете, твърди вестник Галерия,

...
Бившата родна грация Цветелина Стоянова очаква дете, твърди вестник Галерия,
Коментари Харесай

Цвети Стоянова очаква първа рожба?

Бившата родна " прелест " Цветелина Стоянова чака дете, твърди вестник " Галерия ", а слуховете към първата рожба на гимнастичката не стихват. Твърди се, че татко на бебето ще е вратарят на Левски Александър Любенов, защото стражът и Цвети от дълго време са във връзка.

Наскоро Стоянова закупи лично жилище с детска стая, което нажежи слуховете към нейната бременност. След това тя даже смени прическата си, а това е още един знак.

Преди наскоро някогашната гимнастичка бе споделила, че още е млада и не е пристигнало времето да мисли за дете, въпреки сходни проекти да са минавали през главата й.

" Представям си една жена да роди към 28-29 години, а един мъж да стане татко на тридесет и няколко ", съобщи Цвети. Нещата обаче наподобява са се трансформирали от последните месеци.

Миналата година Цвети претърпя ужасна покруса, като скочи от шестия етаж на блок в столичния квартал " Надежда ". Тя оцеля като по знамение и даже участваше в бенефиса на " Златните девойки ", които тъкмо след Олимпиадата в Рио прекратиха кариерите си. Стоянова обаче към този момент е в съвършено здраве и води здравословен метод на живот.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР