Бившата репортерка в “Господари на ефира” Ева Веселинова се издъни

...
Бившата репортерка в “Господари на ефира” Ева Веселинова се издъни
Коментари Харесай

Ева Веселинова Изуми Света С Простотията Си

Бившата кореспондентка в “Господари на ефира” Ева Веселинова се издъни грубо, видя Secret.bg. Втори сезон тя е част от тъй наречените панел в “На кафе” или другояче казано от групичката, която има мнение за всичко и всеки. Повечето фенове разясняват в обществените мрежи, че панелът е копие на бабите, седящи по пейките пред панелните кооперации.

Тези дни в “На кафе” кореспондентка на предаването трябваше да показа журито на започващото на следващия ден шоу “Маскираният певец”. За да е забавно, а и да губят ефирно време, сюжетът е Гала и панелът да отгатват посредством жокери кои са четиримата, които ще се пробват да схванат кой пее зад костюма.

Първият е Ники Кънчев, който стартира да дава жокери и за втория си сътрудник. “Най-силният, който ще ви дам, е че в името му има 3G. Тоест с “Г” стартират всичките му имена”, насърчи ги Кънчев.

В този миг Ева Веселинова избухна с най-оптимистичната физиономия, че това е: “Ваня!”…. Става въпрос за футболиста Ваня Джеферович, който обаче няма в нито едно от имената си буквата “Г”.

Очаквано това провокира плевел смях, на моменти от страдание. Оказа се, че става въпрос за артиста Герасим Георгиев – Геро. Другите двама са Мария Илиева и Гала, която пазила загадка.

Това не е първата издънка на Ева в предаването. В предишното тя е била от девойките, търсещи бърза популярност и се явила на конкурс за плеймейтки. В “Господари на ефира” с помощта на монтажа и неналичието на жив ефир успяваше да се прикрие, само че в “На кафе” е хубаво от време на време да стиска зъби, с цел да не се издава и да става мотив за насмешки, поучават я зрители
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР