Бившата репортерка от „Господари на ефира” Ева Веселинова, която е

...
Бившата репортерка от „Господари на ефира” Ева Веселинова, която е
Коментари Харесай

Пикантни подробности от миналото на Ева Веселинова - slava.bg


Бившата кореспондентка от „ Господари на ефира” Ева Веселинова, която е част от панела в „ На кафе”, е пробила в малкия екран с голи фотоси през 2013 година Днес амбициозната русокоска се показва като проверяващ кореспондент, само че крие много пикантно минало. Преди да стане известна, Ева се е явявала на състезанието „ Мис Плеймейт”, а след неуспеха си там направила нов опит да стане известна – в еротичната библия „ Плейбой”, където театралничи дибидюс, написа HotArena.

В кулинарното предаване „ Черешката на тортата” Веселинова попадна в компанията на Мира Добрева, Христо Кидиков, Бойко Кръстанов и Мариана Попова. По време на гръцката вечеря, която Ева направи на своите посетители, водещата на „ Отблизо с Мира” подхвана диалог за слуховете, които витаят към съумелите от дребния екран дами.

„ Аз и Ева, идвайки от провинцията, би трябвало да покорим София и малките екрани – тя Нова тв, аз – Българска национална телевизия. Би трябвало да сме доста амбициозни и да желаеме да спечелим. А в действителност постоянно не е по този начин. Надявам се да разбиеш този мит, че би трябвало безусловно да имаш връзки. Особено, в случай че си от провинцията ти безусловно би трябвало да спиш с някого, с цел да стигнеш до малкия екран. С кого спа ти?”, полюбопитства водещата на „ Отблизо с Мира” и шашна освен Ева, само че и останалите посетители на вечерята у русокоската.

„ С Гала! Ако оставим шегата настрани, тематиката, която Мира засегна, е доста значима, тъй като всички хора си мислят, че с цел да стигнеш до някъде и да имаш някакъв триумф, изключително в телевизионните среди, когато си по-популярно лице, наложително ти би трябвало да си човек на някого. Има елементарни хора като мен, които съумяват с доста труд, с доста непримиримост и доста ограничения, както се случи, когато се върнах от Гърция. Аз съм живяла ужасно оскъдно. Можех да затъвам в разкош в Гърция, само че все пак съм избрала да работя това, което съм учила, с цел да се развъртвам по някакъв метод, а не да бъда следващата хубавица, която се е оженила за богат мъж. Това никой не желае да го види. Всеки се пробва да ме окаля, да ме омърси, да ме принизи. Драпах, драпах и от Сливен пристигнах до София. Буквално по пътя на професията”, оплака се Ева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР