Бившата репортерка от Господари на ефира“ Ева Веселинова хлътна по

...
Бившата репортерка от Господари на ефира“ Ева Веселинова хлътна по
Коментари Харесай

Бомба: Това ли е новата любов на Димитър Бербатов СНИМКА

Бившата кореспондентка от „ Господари на ефира “ Ева Веселинова хлътна по Димитър Бербатов. Винаги усмихнатата журналистка не скри благосклонностите си към някогашната звезда на „ Манчестър Юнайтед “ и националния ни тим.

Тя съумя да причака Митко и да се запознае с него. Това се случи след шоуто „ Като две капки вода “, където неотдавна футболистът показа децата от своята фондация.

 Резултат с изображение за Ева Веселинова налази Димитър Бербатов

„ Винаги съм се възхищавала на Димитър Бербатов! Защото е освен популярен футболист, само че и прелестен човек. Защото е доста повече от „ звезда “ и оказва помощ на стотици млади гении. Пожелавам си повече известни хора, които да въодушевяват толкоз мощно и да отдават живота си на положителното “, изчетка го Веселинова.

Блондинката гушна Бербо и се отърка в него. Ева е фаворитка на братята Халваджиян. Тя бе водещ кореспондент в предаването „ Господари на ефира “, където началник е Джуди Халваджиян.
Неговият брат Магърдич продуцира „ Капките “ и по тази причина репортерката е постоянно с покана измежду феновете в шоуто.

Сега тя се изявява в предаването на Гала „ На кафе “, където е коментаторка дружно с Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров. Говори се, че останалите от екипа не я долюбват изключително поради връзките й с продуцентите.

Иначе видимо скромничката Ева Веселинова преди време се снима гола-голеничка пред „ Плейбой “. В началото на този месец тя се похвали със фотоси от плажа в Гърция.

Междувременно Димитър Бербатов се самопредложи за поста на състезателен шеф в някогашния си клуб „ Манчестър Юнайтед “.

Ръководството на англичаните очевидно търси човек, като в последно време се спрягаше името на някогашния съотборник на нападателя Рио Фърдинанд за тази позиция, написа вестник „ България Днес “.

„ Първо Рио Фърдинанд, в този момент и Дарън Флечър се загатват за позицията на състезателен шеф. А за какво да не е и Димитър Бербатов? Имам тапия по състезателен мениджмънт, изкарал съм и треньорски курсове, тъй че имам образованието.

Знам всичко за тази работа, знам по какъв начин да я правя, мисля за нея, само че и би трябвало да си подготвен за нея. Не можеш да очакваш, че тази служба ще бъде поверена на някого, единствено тъй като е бил футболист на даден тим. „ Юнайтед “ ще направи голяма неточност, в случай че наеме човек единствено на тази база “, разяснява самият Бербатов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР