Бившата приятелка на звездата на Джорди Шор Арън Чалмърс Талия

...
Бившата приятелка на звездата на Джорди Шор Арън Чалмърс Талия
Коментари Харесай

Бившата звезда на Джорди Шор Арън Чалмърс споделя тъжна информация за здравето на сина си на фона на „най-лошата седмица“

Бившата другарка на звездата на Джорди Шор Арън Чалмърс Талия Оутуей разгласява настояща информация за техния наследник след „ най-лошото седмица от живота й “.

Двойката посрещна сина си Оукли през 2022 година и го показа на своите почитатели в обществените медии през идната година. Аарон и Талия се разделиха през декември 2022 година, когато Талия разкри „ най-трудните 7 месеца от целия ми живот “. Тя разкри, че дребният Оукли е роден със синдром на Аперт. Според Great Ormond Street Hospital синдромът на Apert е необичаен генетичен синдром, „ породен от разновидност на характерен ген “ и визира черепа, лицето, ръцете и краката.

Майката на четири деца показа предходната година: „ Оукли има дълъг път напред, това е пътешестване през целия живот и няма да е елементарно. Но момчето ми, ти ми сподели какъв брой мощен ти си! Ти си самоуверен и съдбоносен и аз те обичам повече, в сравнение с в миналото ще схванеш, че като споделям нашето пътешестване, мога да повиша осведомеността и да поддържа други медицински фамилии. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР