Бившата приятелка на принц Хари – 31-годишната актриса и модел

...
Бившата приятелка на принц Хари – 31-годишната актриса и модел
Коментари Харесай

Бивше гадже на принц Хари проговори за връзката им - slava.bg

Бившата другарка на принц Хари – 31-годишната актриса и модел Кресида Бонас, разкри за какво не е желала да се омъжи за него и да стане херцогиня.

Блондинката признава, че в двете години на връзката им изпитвала голям напън и осъзнала, че няма да е в положение да води живота, характерен за кралското семейство, и предпочела да продължи да развива кариерата си.

„ Страхът от крах, страхът да не бъда отхвърлена, страхът да бъда разбрана погрешно, страхът, че няма да съм идеална – всичко това ме ограничаваше в доста обстановки от живота ми. То заставаше на пътя ми неведнъж, пречеше ми да превъзмогвам разнообразни трудности “, цитира думите на Кресида изданието StarНit. Тя разяснява още, че като била на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, не й харесал прекомерно строгият дрескод на тържеството. „ Не обичам тези шапки. Трудно е да ги носиш, мъчно е да се опитваш да гледаш през тях, а още по-трудно е за горките хора зад вас “, споделя актрисата. През 2014 година Тя и Хари се разделят другарски.

Кресида Бонас се е снимала в няколко кино лентата, играла и в театъра, в това число и в режисура по романа „ Великият Гетсби “ на Скот Фицджералд, в която е била в ролята на основната героиня Дейзи Бюканън, възлюбената на Гетсби. През лятото на тази година в Австралия би трябвало да се състои премиерата на сериала White House Farm с нейно присъединяване. Неотдавна Бонас се омъжи за различен Хари – сътрудника по недвижими парцели Хари Уентуърт-Стенли, който също има аристократични корени. На сватбата участва и Меган Маркъл.

Междувременно се разбра, че принц Хари в продължение на няколко години е поддържал своя загадка страница във Facebook под псевдонима Спайк Уелс. Той бил оголен по фотосите с друго от някогашните му гаджета – Челси Дейви, и по многочислените всемирски персони измежду приятелите, написа Daily Mirror. В профила било указано, че Спайк е роден в град Маун в Ботсвана. Там Хари и Челси били през 2007 година, а по-късно принцът посещава мястото и по време на първия си сантиментален воаяж с Меган. В рубрика „ Интереси “ пишело „ всички типове спорт “. Преди няколко години страницата била отстранена от Мрежата. Дей Дейвис, някогашният началник на кралската защита от Скотланд Ярд, декларира, че поддържането на профил в обществените мрежи от който и да било член на кралската фамилия, може да се окаже опасност за сигурността.

От 31 март принцът и брачната половинка му престанаха да извършват кралските си отговорности и се лишиха от купите Негово и Нейно кралско височество, запазвайки единствено херцог и херцогиня на Съсекс. По-малкият наследник на Чарлз и Даяна признава, че не е взел елементарно това решение, само че бил заставен да го направи поради спокойствието на брачната половинка и сина си.

Източник: tialoto
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР