Бившата приятелка на основателя на Тесла и Спейс Екс Илон

...
Бившата приятелка на основателя на Тесла и Спейс Екс Илон
Коментари Харесай

Вижте Илон Мъск като беден студент

Бившата другарка на създателя на " Тесла " и " Спейс Екс " Илон Мъск - Дженифър Гуин, с която той е има връзка през 90-те години на предишния век, пусна остарели негови фотоси, дружно с подаръците му - огърлица и картичка за рожден ден – на търг, надявайки се да събере най-малко 10 000 $. С по този начин извоюваните пари тя желае да изпрати осиновения си наследник в лицей.

Гуин призна, че дълги години е пазила фотоси и дарове на милиардера, без да смее да ги продаде, само че е решила, че в този момент е подобаващият миг за това, защото името на Илон Мъск не слиза от първите страници на медиите.

Гуин и Илон Мъск са имали връзка като студенти в Университета на Пенсилвания. По време на романа им, който продължи една година, тя съумяла да опознае майка му, моделката Мей Мъск, братята и сестрите му, а също и да научи всичко за проектите му за електрически коли.

Дженифър сподели, че връзката с Илон Мъск е била топла, само че й липсвала деликатност: „ Запознахме се през есента на 1994 година, когато живеехме в едно общежитие. Отначало бях привлечена от срамежливата му природа. Той беше моят вид по това време “, сподели тя пред " Дейли Мейл ".

Гуин добави, че " постоянно е знаела, че той ще успее ": „ Той беше доста концентриран върху образованието си и даже тогава от самото начало говореше за електрически транспортни средства. Той имаше огромни проекти ”.

В същото време тя отбелязва, че Илон Мъск се нуждаеше от някой наоколо, който да го „ поддържа “.

Дженифър и Илон се разделили малко, откакто той се преместил в Калифорния през 1995 година Дженифър отишла да го посети и тогава той я помолил да се разделят.

„ Фактът, че не бяхме физически близки беше проблем за връзката, тъй като той не обичаше да приказва по телефона. Той споделяше, че това е загуба на време. Беше мъчно, въобще не беше това, което едно 20-годишно момиче искаше да чуе. Бях доста влюбена в него “, призна Гуин.

Според нея, въпреки двамата да не са говорили от десетилетия, тя не има вяра, че той е удовлетворен от настоящия си живот.

„ Не съм склонен с доста от това, което споделя в този момент. Не ме разбирайте неправилно, той е брилянтен. Просто мисля, че той търси обич или някаква поддръжка. Сигурен съм, че не му пука какво приказвам, просто желая да е малко по-щастлив. Мисля, че се пробва да откри нещо. Много съм удовлетворена от живота си, само че не знам дали той може да каже същото за себе си ”.

Скоро откакто се раздели с Дженифър, той се дами за Джъстин, първата му брачна половинка, която му ражда пет деца. Мъск също има две деца от певицата Граймс и близнаци от служителка на компанията му, които се родиха скрито предходната година. Днес Илон Мъск е най-богатият човек в света, неговото положение, съгласно Форбс, е 262,9 милиарда $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР