Бившата приятелка на Хю Хефнър, с която той е живял

...
Бившата приятелка на Хю Хефнър, с която той е живял
Коментари Харесай

Приятелка на Хю Хефнър: Той правеше секс с кучето ни

Бившата другарка на Хю Хефнър, с която той е живял в интервала от 1976 до 1981 година, твърди, че го е видяла в неприлична поза с домашният им любим.

Сондра Теодор насочва брутални обвинявания против починалия притежател на списание „ Плейбой “, който умря през 2017 година

Жената се среща с Хю – който умря през 2017 година на 91-годишна възраст – от 1976 до 1981 година и твърди, че е виждала скандални събития в имението на Playboy. Сега на 65-годишна възраст, Сондра споделя, че е била ужасена, когато намерила любовника си в компрометираща обстановка с кучето им – и сподели, че след нея към този момент в никакъв случай не оставяла Хю самичък с животното.

Самата Сондра беше едно от скандално известните зайчета на Playboy и беше плеймейтка на месеца в изданието от юли 1977 година Жената споделя своите притеснителни изказвания в епизод на документален сериал Secrets of Playboy, който се излъчва в Съединени американски щати по A&E Network.

По-късно в изявлението Сондра твърди, че друго тяхно куче се е пристрастило към опиати.

„ Навсякъде имаше опиати... Най-добрият другар на Хеф, той имаше куче Луис – и този мъничък пудел се пристрасти към кокаина. Кучето можеше да го помирише от другата страна на стаята ". Разказът продължава с история на известна жена, която гостувала в имението, а пристрастеният пудел я облизвал по лицето. “Знаехме за какво това куче ближеше лицето й “, добавя някогашната моделка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР