Бившата приятелка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер -

...
Бившата приятелка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер -
Коментари Харесай

Бившата на Гришо скандализира, пя на изискан концерт само по бельо

Бившата другарка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер - предизвика публиката на изтънчено събитие в Лондон в неделната вечер. Американката изнесе къс рецитал на изтънчено събитие в шикозния "Булевард Тиътър ", само че сигурно вниманието е било привлечено повече от облеклото, в сравнение с от осъществяванията ѝ.

Причината е, че на формалното събитие, на което гостите бяха в изтънчени костюми и рокли, изпълнителка излезе на сцената... единствено по долни дрехи. Тя изпя песните си, облечена единствено по бюстие и колан с необятни ресни, които трябваше да го играят пола.

Шерцингер обилно изложи на показ силиконивия си бюст, а сочните ѝ и добре завършени бедра бяха подчертани с много предизвикателни ботуши до коляното. В публиката беше и спряганият за новото ѝ гадже някогашен ръгбист Том Еванс, който обаче се беше облякъл изтънчено и шикозно, за разлика от американката.

Булевардните издания на Острова не скриха учудването си от тоалета на певицата, само че регистрираха, че въпреки всичко тя наподобява феноменално и няма по какъв начин да не се гордее с сходни форми и надлежно да ги излага на показ на сходни събития.

Снимки от присъединяване ѝ можете да видите в прикачения линк!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР