Бившата приятелка и голяма любов на Слави Трифонов Магдалена Ангелова

...
Бившата приятелка и голяма любов на Слави Трифонов Магдалена Ангелова
Коментари Харесай

Слави назначава бившата си изгора в „Седем осми“

Бившата другарка и огромна обич на Слави Трифонов Магдалена Ангелова била поканена в новата телевизия на шоумена „ Седем осми “. Това гласи последната клевета в тв средите, като съгласно осведомени Дългия предложил на психоложката да води лично предаване, разбра „ Галерия “.

То щяло да бъде със обществена устременост, вид риалити, по сходство на „ Истински истории “ по Би Ти Ви и „ Съдби на кръстопът “ по Народоосвободителна въстаническа армия. В него щели да бъдат представяни действителни проблеми от практиката на Маги като фамилен терапевт.

За разлика от сходните риалити шоута, предаването по „ Седем осми “ щяло да бъде концентрирано напълно върху построяването на фамилните полезности и съхраняването на положителните взаимоотношения сред сътрудниците.

Маги към момента обмисляла офертата, настояват осведомени. Психоложката и Слави поддържат връзка единствено като другари. Съпругът на Ангелова обаче имал терзания жена му да работи за някогашния си, пък въпреки парите да били много положителни. Трифонов предложил на Маги месечна заплата от 10 000 лв., като й дал цялостна независимост сама да събере екип от хора и да напише концепцията на предаването.

Припомняме, че Ангелова към този момент има опит в риалититата. Тя взе участие в тазгодишния сезон на „ Женени от пръв взор “ като мачмейкър и терапевт. За страдание, нито една от четирите двойки не съумя да резервира фамилния си статут.

Маги основава и център за психично консултиране и образование, предлага видео курсове, създател е на книгата „ Възможното благополучие “, провежда и така наречен духовни пътешествия, в които са включени психични тренинги и разнообразни медитации.

Но най-популярна е като „ Маги на Слави “.

Психоложката дълги години имаше връзка с шоумена и бе единствената жена, с която се е показвал обществено. Преди повече от 20 години той й се изясни в обич от екрана, искайки амнистия със сълзи на очи.

Малко по-късно двамата се разделиха дефинитивно и Слави в никакъв случай повече не приказва за възприятията си към нея обществено.

Днес Маги е омъжена за предприемача Елисавет Ъков, от който има щерка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР