Бившата претендентка за титлата на UFC в категория ‘муха’ при

...
Бившата претендентка за титлата на UFC в категория ‘муха’ при
Коментари Харесай

Джесика Ай се извини за наднорменото си тегло

Бившата претендентка за купата на UFC в категория ‘муха’ при дамите – Джесика Ай, остана мощно сюрпризирана от обстоятелството, че за втора поредна среща не съумява да влезе в категория.
 Провал на кантара за Джесика Ай и Карл Робърсън (видео + снимки)

В ранните часове на неделя (българско време) американката ще се изправи против Синтия Калвийо в основния конфликт на UFC on ESPN 10. По-рано през днешния ден Ай се провали на формалното претегляне преди галавечерта в Лас Вегас.

For the second straight fight after challenging for the women's flyweight title a year ago, Jessica Eye missed her mark on the scale. This time, it was by a fraction – 126.25 pounds, with the mask on, at the #UFCVegas2 official weigh-ins. https://t.co/AtuBHXx62X pic.twitter.com/6kBBiYafmD
— MMA Junkie (@MMAjunkie) June 12, 2020
Ай не трябваше да тежи повече от 57,15 кг., само че тя се оказа с 110 грама по-тежка. Въпреки това, борбата ще се състои по проект, като най-вероятно Джесика ще би трябвало да се раздели с % от хонорара си.

А ето и какво сподели по-късно самата американка за неуспеха на везната:

„ В стаята бе доста студено “, разяснява Ай.

„ Нямам никакви мазнини по тялото си, изключително след свалянето на всичките килограми. Извинявам се за 100-те грама връхнина. Аз самата съм сюрпризирана.

„ Трябваше да отида до тоалетна преди претеглянето, благодаря ви за поддръжката “.

Това е втори следващ несполучлив кантар за Джесика Ай. За последно тя се би против Вивиан Араухо, само че тогава ‘Злата Ай “ бе с 2.2 кг по-тежка от съперничката си.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР