Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, напоследък не спира

...
Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, напоследък не спира
Коментари Харесай

Андреа заплаши жестоко своя колежка

Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, в последно време не стопира с излагациите, като този път " счупи тъпомера ", заплашвайки своя колежка, че ще ѝ счупи главата. 

Този път Диона се оказа " черната овца " в очите на русокоската, която все по-често си разрешава да заплашва и да се държи несъответстващо, с което губи и дребното си останали фенове. 

В основата на абсурда сред двете певици е озвучителят на Андреа. Диона схванала, че към този момент не работи с колежката ѝ и решила да го потърси за взаимна работа. Това достигнало до ушите на някогашната Пулевица, която решила да си разчисти сметките с Диона.

Блондинката незабавно написала на колежката си, че не ѝ е прелестно да се занимава с нейния озвучител. Диона пък ѝ обяснява, че си търси човек за работа и откакто схванала, че не работят дружно, решила да го предложения. Но това не стопира Андреа да прекрачи всевъзможни колегиални връзки и да реши да заплашва Диона. " Следващия път ще ти счупя главата ", заканва ѝ се тя. 

Диона не ѝ остава длъжна и декларира: " ще си намеря озвучител, само че твоят ще стои без работа с теб ". С тези думи тя мачка самочувствието на певицата, която от водещо име в поп-фолка се трансформира в от никому търсена певица с доста невисок хонорар и без участия. 

Колежки на Андреа шушукат, че въпросният озвучител не е напълно апатичен на Андреа и с изключение на сътрудници от години са и освен това. Това изяснява ревностната реакция на Андреа и за какво не желае да го пусне да работи с други, написа show.blitz.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР