Бившата половинка на Ирена Милянкова и баща на 4 от

...
Бившата половинка на Ирена Милянкова и баща на 4 от
Коментари Харесай

Горчиво! Една От Най-Красивите Български Актриси Вдигна Тайна Сватба, Но Вижте Само Кой Е Кумът! Ето Снимки!

Бившата половинка на Ирена Милянкова и татко на 4 от децата й – Росен Чолов-Чолата, не е бил измежду поканените посетители. Той научил постфактум, че експоловинката му се е задомила отначало – отбелязва изданието.

Макар че роди 3 дъщери и един наследник на подсъдимия по две каузи за сводничество предприемач, той по този начин и не й предложи брак. Връзката им се разпадна около проблемите на Чолата с родното правораздаване. Ирена бе компактно до него, до момента в който не се срещна с доказателствата по обвиняването. Тогава тя изпадна в потрес и се изнесе от вкъщи им с децата им. Близо година хубавицата не излезе от къщо от позор. Малко от приятелките й останаха до нея, а другите я отхвърлиха. Жени Калканджиева обаче й даде спомагателна работа като букер, с цел да може да изхранва децата си. Ирена даже изпрати сина си Уилям да живее при баба си в Разград.



Според осведомени персонално някогашният сикаджийски необут Красимир Маринов, прочут като Големия Маргин, е кумувал на сватбата на новото семейство Чолакови. Именно той се намесил при раздялата й с Чолата, защото някогашната половинка на Ирена Милянкова минавал за един от най-близките другари на Маргините. Милянкова получила уверението на Големия Маргин, че Чолов няма да й основава никакви проблеми в бъдеще.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР