Бившата половинка на футболиста Благой Георгиев и настоящата му се

...
Бившата половинка на футболиста Благой Георгиев и настоящата му се
Коментари Харесай

Златка се превърна в копие на Есмер

Бившата половинка на футболиста Благой Георгиев и актуалната му се сляха в едно!  Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова станаха като две капки вода.

Приликата се дължи напълно на родната моделка, която по всякакъв начин се пробва да копира екссъпругата на Благо, написа " Галерия ".

След като Златка напомпа джуки единствено както Есмер умее, плеймейтката боядиса косата си в черно. Драстичната смяна бе потрес за почитателите й, съгласно които русото бе запазена марка на хубавицата. Дори в светските среди бе известна повече като Русата Златка.

Само допреди година моделката се кълняла, че в никакъв случай няма да избяга от тима на русокоските, само че уви – любовта не пита. Откакто се събра с Благо, Райкова прави всичко допустимо да му се хареса и извършва всяко негово предпочитание.

Именно Джизъса упорствал Русата Златка да стане черна и да уголеми джуките си. „ Явно желае да я трансформира в копие на Есмер “, разясняват в светските среди. Само не е ясно за какво тогава се разведе с оригинала…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР