Бившата плеймейтка Златка Райкова през годините е доказала, че е

...
Бившата плеймейтка Златка Райкова през годините е доказала, че е
Коментари Харесай

Мъжко падение! Златка Райкова е без интелект и с изкуствена красота, а трима се изредиха за ръката й

Бившата плеймейтка Златка Райкова през годините е потвърдила, че е хитра, само че не и умна. Ако имаше най-малко малко разсъдък и някаква ценностна система, нямаше да става за срам освен с мъжете до себе си, само че и с всичките си действия.

Очевидно максимата, че за всеки трен си има пасажери, важи и за 36-годишната русокоса хала, която в границите на 4 години получи 3 оферти за брак. Що за простаци ще желаят да се оженят за жена, чието тяло е известно на половината София, се пита в загадката.

Логично, тези мъже не са от най-умните. Първият е Георги Валентинов, който стана за смях с рогата, които Райкова му постави. През март 2018 година ММА боецът коленичи в ефир с пръстен в ръка по време на „ Като две капки вода “, без въобще да подозира, че неговата изгора му изневерява.

Благой Георгиев се оказа втората „ жертва “ на Златка. Бившият футболист е потвърдил, че не е от най-умните и очевидно по тази причина изиска ръката на Мис Плеймейт 2007, позната в столицата като Злати Общата. Двамата даже имаха дете, само че преди към година огромната им „ обич “ завърши със скандал.

В момента русокоската е сгодена за трети път. Карен Хатчатрян е мъжът, който в този момент желае да се „ самоубие “, като се ожени за нея. Както и предните двама, очевидно и арменецът не е с доста мозъчни кафези и мисли най-вече с дребната си глава.

Интересно обаче по какъв начин към момента се намират мъже, които да смятат Златка за красива. С годините тя тотално си е амортизирала лицето и в случай че не е гримът, може да мине даже за 50-годишна. Всичко по нея наподобява толкоз изкуствено и единствено обикновен мъж може да си падне по подобен вид жена.

Освен всичко друго характерът на Райкова също бил непоносим. Когато някой й опонира с причини, тя нямала какво да каже, с изключение на да му се разкрещи, освен това с обидни квалификации. Русата Златка била страшна простакеса и постоянно псувала като каруцар.

Въпреки че се прави на доста работна, още като млада Златка Райкова сподели голям мързел. Тя има данни за певица, само че се е отказала от пеенето, с цел да върти на ниска цена женски живот като плейемйтка, тъй като по този начин е по-лесно.

Очевидно Злати е и с обикновен усет за мъже. По всичките й годеници до момента проличава, че тя харесва мускулести мъже, без значение какво имат в главата си. Може би не харесва господа с разсъдък, с цел да не я засенчат, тъй като нейният изцяло отсъства.

На пазарджишката бръмчалка не й пука и за закона, тъй като тя към този момент се е омъжвала нелегално. Преди години е сключила църковен брак с Павел Лазаров, който сега топли леглото на Преслава. Двамата се венчали в черква без цивилен брак, а и Павел към този момент бил женен по това време. Това е жестоко нарушение на закона.

Аморалното държание на Златка тогава води до разбиването на брака на Павел. Тя се изявява в най-удобната си светлина, тази на държанка и разрушава фамилията на бъдещия баща на щерката на Преслава.

С оглед на всичко това в действителност е необичайно, че към момента има мъже, които желаят за жена Златка Райкова, само че явно някои господа към този момент са стигнали дъното.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР